Thenaers Vastgoed
Opheersstraat 80/A 3870 Opheers
E.info@thenaers.be

Leuk dakappartement met twee slaapkamers en garage in centrum Zonhoven

Appartement voor € 220.900

Dorpsstraat 51, 3520 Zonhoven Bekijk op kaart
Ref: Dorpsstraat 51 - Zonhoven

Delen

2 slaapkamers
1 badkamer
EPC: 214 kWh/m²
Bouwjaar: 2002

Dit leuke dakappartement is gesitueerd in de Dorpsstraat in Zonhoven, pal in het centrum van deze gezellige gemeente. Met twee slaapkamers, een erg ruime living en een garage hoef je aan comfort allerminst in te boeten. Bovendien verkeert de woning in erg goede staat, waardoor je er meteen kan intrekken!

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een niet al te groot gebouw. Maar geen nood, er is een lift aanwezig voor wie minder goed ter been is of simpelweg een hekel heeft aan trappen doen. Via een inkomhalletje met een mooie tegelvloer beland je in de ruime leefkamer van 35 m². Die baadt volledig in het licht dankzij de vele grote ramen aan de straatzijde. Omdat je net onder het dak zit, kan je bovendien ook rekenen op een erg gezellige penthousevibe. Tenslotte heb je er nog toegang tot een leuk balkon van 7,2 m². Altijd handig om regelmatig een luchtje te scheppen of wat rechtstreekse zon op te snuiven. Naast de living vinden we dan de keuken van 10,5 m² terug. Ook hier is er licht en ruimte te over om met plezier achter je kookpotten te kruipen. Aansluitend is er de strategisch geplaatste berging waar je heel wat voorraad of een extra ijskast in kwijt kan.

Via de hal bereik je ook de andere kamers van deze woonst. Naast een gastentoilet is er nog een grote badkamer die je iedere dag opnieuw de keuze biedt tussen een ontspannend bad of een vluchtige douche. Verder heb je nog twee slaapkamers ter beschikking van 15 m² en 9 m². In beide kamers is het raam wat hoger gelegen en schuin hellend, waardoor je absoluut geen inkijk hebt. Terwijl je wel de zon binnenlaat en zelfs een glimp van de groene omgeving kan opvangen. Tenslotte heb je met een extra berging in de kelder en een ondergrondse garage van samen 27 m² nog een troef in handen om je het leven hier zo aangenaam mogelijk te maken.

Het appartement bevindt zich in het centrum van Zonhoven, waardoor je allerlei supermarkten, winkels en restaurants te voet kan bereiken. Toch is dit gedeelte van de straat vrij rustig. Op de tweede verdieping hoef je je dus geen zorgen te maken om lawaaihinder. Verder beschik je hier over een goede verbinding naar de rest van Limburg toe. Je zit vlak bij Hasselt en de oprit naar de autosnelweg, terwijl je via de noord-zuidverbinding zelfs vlotjes tot in Nederland geraakt.

Ben jij op zoek naar een tof appartement met twee slaapkamers en een vlotte bereikbaarheid in het centrum van een stad of gemeente? Wij begeleiden je graag in de zoektocht naar je ideale nieuwe woonst. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een persoonlijke rondleiding.
 

Contactpersoon Jean-Jacques Thenaers
Gsm nr. +32475432741

Verdieping -1

Kelder

Verdieping 2

inkomhal
Woonkamer
35 m²
Balkon
7 m²
Keuken
Berging
Slaapkamer
Slaapkamer
Badkamer
Toilet
Garage

Bouwvergunning
Niet ingegeven
Recente bestemming
Woongebied
Dagvaardingen
Niet ingegeven
Rechterlijke herstelmaatregel
Niet ingegeven
Bestuursdwang
Niet ingegeven
Last onder dwangsom
Niet ingegeven
Minnelijke schikking
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
As-Built Attest verkregen
Niet ingegeven
Beschermd pand?
Niet ingegeven
Beschermd monument
Niet ingegeven
Beschermd landschap
Niet ingegeven
Beschermd cultuurhistorisch landschap
Niet ingegeven
Beschermd stadsgezicht
Niet ingegeven
Beschermd dorpsgezicht
Niet ingegeven
Beschermde archeologische site
Niet ingegeven
Beschermde archeologische zone
Niet ingegeven
Beschermd archeologisch monument
Niet ingegeven

EPC waarde
214 kWh/m²
Energieklasse label
epc/c

Keukentype
Geïnstalleerd
Verwarming
Aardgas
Beglazing
Dubbel glas
PVC - Goed
Aansluiting riolering
Ja
Aansluiting Internet
Ja
Distributie
Ja

Prijs
€ 220.900

Vrij op
Bij akte na betaling
Aantal garages
1

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal wc's
1
Verdieping
2
Elektrisch keuringsattest
Verkregen, Niet conform
Bouwjaar
2002