Thenaers Vastgoed
Opheersstraat 80/A 3870 Opheers
E.info@thenaers.be

Unieke gerestaureerde hoeve met 4 slaapkamers.

Hoeve voor € 725.000

Leeuwerweg 24, 3800 Sint-Truiden Bekijk op kaart
Ref: Leeuwerweg 24

Delen

4 slaapkamers
2 badkamers
364 m² woonopp.
994 m² grondopp.
EPC: 79 kWh/m2/jaar
bouwjaar: 2022

Unieke gerestaureerde hoeve met 4 slaapkamers.

Ben je op zoek naar een woning met een uniek karakter? Lees dan zeker verder, want we hebben een echt pareltje in ons aanbod. Deze bijzondere hoeve in landelijk gebied werd volledig gerenoveerd. Ze biedt een bewoonbare oppervlakte van 364 m2 én enorm veel mogelijkheden om er je stoutste woondromen waar te maken. 

Waar verleden, heden en toekomst samenkomen…
Deze woning heeft een oude ziel, maar een jonge geest. Want het historische pand werd met veel zorg gerestaureerd tot een moderne, comfortabele en lichtrijke gezinswoning. Uiteraard voldoet die aan alle hedendaagse energienormen. Onder andere 50 zonnepanelen, een warmtepomp, zonneboiler en uitstekende isolatie staan garant voor een EPC-label A. En allerlei slimme toepassingen, zoals domotica en een Eufy securitysysteem, geven je dagelijkse leven een ‘comfort-label’ A!

Oase van rust
Het huis is landelijk gelegen, en, ook al bevindt het zich aan de straatkant, de rust is hier nooit ver weg. Op het gelijkvloers voeren ruimte en licht de boventoon. Vanuit elk vertrek is er wel een raam dat je een prachtig zicht biedt op de zuidwestelijk gelegen tuin of het groen van het aangrenzende natuurgebied. Met als spreekwoordelijke kers op de taart: de centrale binnentuin waar het immer groene boompje ’s avonds baadt in feeëriek sfeerlicht. Vanuit de ruime woon- en eetkamer geniet je dus op elk moment van een uitzicht dat nooit verveelt!

Hoogwaardige materialen
De fraaie keuken met natuurstenen vloer geeft spontaan zin om aan het kokkerellen te slaan. Zelfs wanneer je in de potten staat te roeren, geniet je van het uitzicht naar buiten. De hoogkwalitatieve toestellen, zoals een Bora kookvuur en een hypermoderne Amerikaanse frigo, dragen zeker bij tot het succes van je culinaire creaties. Verder vinden we op de benedenverdieping nog een apart toilet, een ruime was- en bergplaats met marmeren vloer én een bureauruimte. Die laatste zit aangenaam besloten in een apart vertrek.

Ruimtelijk gevoel
Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers met parketvloer. De hoge plafonds zorgen voor een heerlijk, ruimtelijk gevoel. De master bedroom werd voorzien van een dressing én een open badkamer met losstaand bad, inloopdouche en lavabo. Uiteraard hoeft je kroost niet bij jou de deur plat te lopen ’s morgens, maar kunnen zij terecht in een aparte badkamer met douche, wc en lavabo.

Potentieel te over
Minstens even bijzonder als de binnenkant van deze woning, is de buitenruimte. Je stapt vanuit de woonkamer de binnenkoer op. Die werd volledig aangelegd in dolomiet. Het heerlijke terras smeekt om eindeloze zomeravonden. Je auto parkeer je in de dubbele carport aan de straatzijde. Naast de woning bevindt zich nog een aparte schuur, die kan eventueel ook nog dienstdoen als extra veilige stalplaats. Carport niet nodig? Hier werden al isolatie en ramen voorzien, dus die valt prima om te bouwen tot praktijk- of kantoorruimte. Beginnen de ideeën al op te borrelen? Dan hebben we nog een laatste verrassing achter de hand. Achter de binnenkoer bevinden zich nog twee onafgewerkte gebouwen. Die kunnen, in onderling overleg, afgewerkt worden tot berging of – waarom niet – buitenkeuken. Heb je hier altijd al van gedroomd? Grijp dan je kans! Want je leeft maar één keer, terwijl de mogelijkheden van deze woning eindeloos zijn.

Meer weten over deze unieke hoeve? Of wil je haar vele troeven met je eigen ogen ontdekken? Contacteer me dan snel!
 

Naam
Jean-Jacques Thenaers
GSM
+32 475 43 27 41
E-mail
jean-jacques@thenaers.be

Prijs
€ 725.000
KI (niet geïndexeerd)
€ 1.141,00

Gelijkvloers

inkomhal
Toilet
Woonkamer
Eetkamer
Keuken
Wasplaats
Bureau
Binnentuin
Binnenkoer
Achter de binnenkoer bevinden zich nog twee onafgewerkte gebouwen. Die kunnen, in onderling overleg, afgewerkt worden tot berging of – waarom niet – buitenkeuken.
Tuin
Carport
Carport voor 2 wagens. Carport niet nodig? Hier werden al isolatie en ramen voorzien, dus die valt prima om te bouwen tot praktijk- of kantoorruimte.
Schuur
Naast de woning bevindt zich nog een aparte schuur, die kan eventueel ook nog dienstdoen als extra veilige stalplaats

Verdieping 1

Nachthal
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Badkamer
De master bedroom werd voorzien van een dressing én een open badkamer met losstaand bad, inloopdouche en lavabo
Badkamer
Badkamer met douche, wc en lavabo.

EPC
79 kWh/m2/jaar
EPC ref.
20230606-0002904405-RES-1
Label
epc waarde a
79 kWh/m2/jaar

Totale opp. grond
994 m²
Bewoonbare opp.
364 m²

Alarm
Ja
Distributie
Ja
Domotica
Ja
Elektriciteit
Ja
Internet
Ja
Riolering
Ja
Stadswater
Ja
Vloerverwarming
Ja
Warmtepomp
Ja
Zonneboiler
Ja
Zonnepanelen
Ja

Beglazing
Dubbele
Dak
Zadeldak
Raamwerk
Aluminium
Verwarming
Warmtepomp

Bouwjaar
2022
Beschikbaar
Bij akte na betaling.
Oriëntatie tuin
Zuidwest
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
D g-score icon
P(erceel)-score info
D g-score icon
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven