Fijn dat je op mijn website bent terechtgekomen. Ik stel me namelijk met plezier even voor.

Vastgoed is meer dan mijn vak. Het is mijn passie. Mijn leven. Naast mijn partner Sofia en dochters Louise en Olivia natuurlijk.

Mijn eerste stappen in deze wondere wereld van woondromen zette ik in 1999. Doorheen de jaren zag ik het altijd als mijn missie om klanten een smile op hun gezicht te toveren omdat ik hen vlot, vriendelijk en vakkundig verder hielp met hun woning. En dat is precies de weg die ik nu ook wil inslaan met Thenaers Vastgoed.

Verwacht een gemoedelijke, persoonlijke aanpak. Een stevige portie kennis van de vastgoedmarkt. Evenveel expertise als enthousiasme. En een gepaste dosis flexibiliteit. Om me zoveel mogelijk aan te passen aan jouw agenda.

Tiens … Thenaers?

De naam Thenaers zegt je wellicht wel wat. Misschien hebben we elkaar al eens ontmoet in Sint-Truiden en omstreken. Goed mogelijk, want deze regio is al zolang mijn thuis.

Of wie weet, kende je mijn vader Jacques Thenaers die 45 jaar lang notaris was in Sint-Truiden. Of als je nog een stukje terug in de familiegeschiedenis gaat … dan is de naam William Thenaers, mijn grootvader, je wel bekend: notaris, oud-burgemeester van Sint-Truiden en senator.

Je ziet: ik heb mooie voorbeelden en straffe voetsporen om te volgen. Daar zet ik me dan ook voor in. In een andere business, dat is een feit. Maar evengoed met veel respect en sympathie voor de mensen waarmee ik in contact kom. Net zoals hen.

Jean-Jacques THENAERS
Bestuurder Nagant bv
BIV 501765
0475 43 27 41
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 501765 (Erkend in België) - Jean-Jacques THENAERS
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)